DIY - Saté de Wijnhaven - 5 stokjes met brood

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 1 Dagen

5 stokjes kipsaté, atjarsalade, brood, satésaus en krokante ui

DIY- Dit gerecht is in enkele handelingen op tafel te zetten, bereidingswijzen worden meegeleverd.

Mogelijke bereidingswijzen kipsaté:
- Bakken in de pan voor ongeveer 7 min aan beide kanten 
- In de oven op 180 graden voor 10-13 min
- Eerst in de grillpan beide kanten en dan verder garen in de oven

Satésaus:
- Op laag vuur in een pannetje opwarmen, blijven roeren.

Mogelijke bereidingswijzen frites:
- 5 minuten frituren op 180 graden.
- 10 min 180 graden in de airfryer.

Kipsaté serveren op een bord met satésaus en krokante ui en ernaast de frites en atjarsalade.

Allergenen

Paprika(poeder), knoflook, ui, kool, komkommer, wortel, mosterd, pinda's, soja, ketjap, gluten.